Om Småfolk

I 2004 havde vi netop overtaget vores nye sommerhus, et lille landsbyhus fra 1890 tæt ved skov og strand.
Mens vi stod ude på vejen og betragtede vores nye hus, kom genboen Vagn gående. Efter lidt tid, kiggede Vagn ned i barnevognen, hvor 4 måneder gamle Thore lå og hyggede sig, og sagde "hvor er det dejligt at der er kommet småfolk til egnen"... I kender alle sammen Thore, han er nemlig med i alle katalogerne.

Godt og vel et år senere blev den første Småfolk kollektion vist frem på messe i København. I marts 2007 fik vi vores første egen lille Småfolk butik i Holbæk.

Vi leverer til kunder, i hele Europa, Korea, Australien og flere andre lande. Den lille Småfolk butik er blevet til fem fine børnetøjsbutikker.

Her hos Småfolk tror vi på fornyelse, på at være lidt anderledes og på visionen om at leverer et godt produkt.
Vi har 4 kollektioner om året, hvor der hver gang er masser af helt nye styles, så der går aldrig mere end 10 uger før der er nye varer i butikken.

Småfolk er altid glade farver, i den bedste kvalitet. 85% af kollektionen og næsten 100% af baby kollektionen er Oeko-Tex certificeret. Småfolks kollektioner er lavet så de passer sammen fra kollektion til kollektion, så dit Småfolk tøj kan mixes med tidligere eller nye kollektioner.

Vi hører igen og igen fra forældre, at en bestemt T-shirt eller kjole er blevet børnenes yndlings – fordi børnene laver historier ud fra tøjet.
Vi er super glade for at dele vores verden med dig og at du deler din, med os på facebook og Instagram.