Om Småfolk

Velkommen i vores farverige og finurlige univers

Småfolk er skabt ud fra en klar mission om at designe tøj, der inspirerer børnenes fantasi og kreativitet og som har plads til bevægelse og leg. Kort sagt: Småfolk er tøj som børnene kan leve og lege i.

Småfolk er kendt for vores farverige og finurlige univers, hvor børnene er i fokus. Børn elsker farver og sjove prints – og det gør vi også! Derfor har vi fuld smæk på glade farver og altid et stort udvalg af forskellige prints i vores kollektioner. Børnene finder nemt deres yndlingsprint, hvad enten de elsker maskiner, blomster, katte eller dinosaurer.  

Hvert print i Småfolk universet har en historie, men historien ændrer sig og bliver levende sammen med børnene. Vi hører igen og igen fra forældre, at en bestemt bluse eller kjole er blevet børnenes yndlings – fordi børnene skaber historier ud fra tøjet.

Børn tumler, kravler, hopper, danser og klatrer i træer. Småfolk tøj er altid komfortabelt for børnene at have på og er skabt til leg (og bliver ofte også en del af legen). Vores design er altid omhyggeligt tilpasset børns forskellige behov og tilbyder en perfekt pasform, der sikrer barnets bevægelsesfrihed.

 

Dansk design

Småfolk blev grundlagt i Danmark i 2004 og er siden blevet et internationalt anerkendt brand, med forhandlere i hele verden. En vigtig del af vores DNA er vores unikke prints, som vores dygtige in-house designere selv tegner med inspiration fra børnene.

Vi lægger stor vægt på kvalitet og komfort og var nogle af de første i Danmark til at introducere børnetøj i økologiske materialer. For at sikre, at vores tøj holder sæson efter sæson, er det vigtigt for os at skabe tidløse designs og vælge materialer af høj kvalitet, som er med til at forlænge tøjets levetid.

 

Nøje udvalgte materialer

Vi udvælger vores materialer ud fra, hvad der passer bedst til produktets design og funktion. Og vi får altid certifikater på vores økologiske metervarer fra vores leverandører for at sikre, at det er materialer, som vi kan stå inde for. Det er vigtigt for os kun at bruge materialer, der giver mening for vores produkter og kunder. Økologisk bomuld er det primære materiale, som vi bruger i vores produkter.

Alle vores produkter er naturligvis Øko-Tex certificeret, så du kan altid være sikker på at vores kollektioner er sikre, hudvenlige og ikke skadelige for dine børn at have på.