Om Småfolk

I 2004 havde vi netop overtaget vores nye sommerhus, et lille landsbyhus fra 1890 tæt ved skov og strand. Mens vi stod ude på vejen og betragtede vores nye hus, kom genboen Vagn gående. Efter lidt tid, kiggede Vagn ned i barnevognen, hvor 4 måneder gamle Thore lå og hyggede sig, og sagde "hvor er det dejligt at der er kommet småfolk til egnen"...

 

Og æblet ja jeg Tana fødte Thore på æblets dag. Jeg er født i Ebeltoft (udtales Æbletoft) og så har jeg også boet på Æbleø. Æblet symbolisere sundhed. vi kender alle ordsproget “An appel a day keeps the docter away” -og ikke mindst så er grøn håbets farve.

Godt og vel et år senere blev den første Småfolk kollektion vist frem på messe i København.

Vi leverer til kunder, i Danmark, hele Europa, Korea, Australien og flere andre lande.

-Og så har vi vores egen webshop

www.smafolk.dk -hvor du altid har det største udvalg i tøj fra str 40 op til 12 år, samt en masse tilbehør.

 

Her hos Småfolk tror vi på fornyelse, på at være lidt anderledes og på visionen om at leverer et godt produkt.

Vi har 4 kollektioner om året, hvor der hver gang er helt nye print, vi selv designer med sjove historier og retro inspiration. Småfolk er altid i glade farver, i den bedste kvalitet.  

 

Kollektionerne er Oeko-Tex certificeret, og alt det bomuld vi bruger er økologisk, da det er vigtigt at passe på vores børn og moder jord.

Småfolks kollektioner er lavet så de passer sammen fra kollektion til kollektion, så dit Småfolk tøj kan mixes med tidligere og nye kollektioner.

 

Vi hører igen og igen fra forældre, at en bestemt T-shirt eller kjole er blevet børnenes yndlings – fordi børnene laver historier ud fra tøjet. Og vi elsker, når vi ser at i gemmer tøjet til søskende, eller når det går i arv til andre, så ved vi nemlig at vi laver kvalitet der holder i generationer.

 

Vi er super glade for at dele vores verden med dig og at du deler din, med os på facebook og Instagram.

 

@smafolk @småfolk #smafolk #småfolk